Direct een vraag of klacht indienen?

U kunt op structurele basis advies inwinnen bij OMA. Vanaf de eerste publicatie tot aan de definitieve gunning: OMA staat u bij in het hele proces. Met de hulp van OMA op afroep kunt u op ieder moment terugvallen op onze kennis en expertise. Zo bent u bij iedere stap zeker van uw zaak. Dat geeft een prettig gevoel toch?

spoedvraag - Binnen 24 uur advies.

Heeft u te maken met een deadline en heeft u snel advies nodig? Of wilt u met spoed een klacht indienen bij de Aanbestedende Dienst? Met de spoedservice neemt OMA binnen 24 uur contact met u op om een antwoord of advies te geven. Zo bent u op elk moment verzekerd van objectief en kundig advies.

reguliere vraag – Binnen 72 uur advies

Schrijft u vaker in op aanbestedingen? Dan is de kans groot dat u meerdere keren tegen complexe vraagstukken aanloopt. Zijn de eisen van de Aanbestedende Dienst bijvoorbeeld wel in verhouding met de opdracht? Is het verstandig om onder deze voorwaarden in te schrijven? Wat moet u doen bij een vreemde beoordeling? Allemaal vragen waar u graag een objectief en transparant antwoord op wilt krijgen.

Wat gebeurt er met mijn betaling?

OMA is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, en is opgericht door verschillende partijen uit de markt én de overheid. Van de €250,- die u betaalt bij een klacht gaat 3 x €50,- naar de experts die een objectief advies uitbrengen. De resterende €100,- gebruiken we om de stichting te financieren. Meer weten? Lees meer over OMA of neem contact met ons op.

Stel uw eerste vraag

Advies aanvragen